Huisregels

Binnen deze groep vind je brede informatie over de Nederlandse Mini Doodle. Lees de volgende informatie door en ook de disclaimer webpagina zodat je weet waarom bijvoorbeeld je bericht door het beheer op o.a. de website en aanverwante media kanalen is verwijdert.

Een sociale gemeenschap is bedoeld voor “gezelligheid”. Daar komt bij dat mijn levensinsteek als volgt is verwoord lief zijn voor elkaar, elkaar helpen en steunen! Er is dan dus ook een nul tolerante beleid voor onaardigheid in onze gemeenschap. Let wel op; alles is allemaal liefhebberij. Stel gerust je vragen maar ga ook altijd met serieuze problemen of vragen naar de dierenarts of desgewenste specialist zoals een hondenschool.

(Toekomstige) Nederlandse Mini Doodle baasjes kunnen hier op deze website vragen stellen over hun (toekomstige) Nederlandse Mini Doodle. Ook mag je natuurlijk dagelijkse ervaring verhalen, avonturen, foto’s en video’s delen van je lieve gezinslid en kun je wandelingen of wat anders leuks in overleg oor Doodles organiseren.

Wanneer je lid aanvraag door jou wordt gedaan kan dit zonder opgaaf van reden worden geweigerd. Er wordt geen restitutie voor lidmaatschap gelden verleend. Indien je als lid schadelijke handelingen ten opzichte of ten aanzien van de (totale) gemeenschap uit in alle vormen en gedaantes wordt je lidmaatschap ontnomen en word je permanent verwijdert. Het beheer bepaalt wat inhoudelijk schadelijk is, hierover wordt niet gecommuniceerd of gediscussieerd.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan en van betalen van lidmaatschap gelden, denk bijvoorbeeld aan niet kunnen inloggen en dergelijke. Veelal heeft niet kunnen in loggen te maken met hoe je jouw computer (mobiel, tablet of desktop) al dan niet hebt ingesteld.

NIET is toegestaan op de blogs, forum en groepen is het volgende ongevraagd te plaatsen:

  • (vacht) producten vermelden
  • workshops en of coaching vermelden
  • iedere commerciรซle en of non-commercieel vermelding in alle hoedanigheid

Het kopen en of aanschaffen van een Nederlandse Mini Doodle doe je volledig op “eigen risico”. De gemeenschap in alle geschreven en ongeschreven hoedanigheid, aanvaard en of neemt hiervoor geen enkele verantwoording en of aansprakelijkheid. Bij www.licg.nl vind je een onafhankelijke puppy checklist die gratis is te downloaden.

Wil je adverteren?
Vraag om de mogelijkheden en je kan het dagelijks beheer mailen met het contact formulier.

Scroll naar top