Inschrijf formulier

Je krijgt volledig toegang tot het uitgebreide leden gedeelte en toegang voor alle activiteiten van deze groep. Lidmaatschap prijs is €25,00 per kalender jaar.

Klik voor de veilige betaal link voor lidmaatschap HiER
Of het QR betaalcode plaatje hieronder.

Houd rekening dat de verwerking van jouw gegevens binnen het systeem gemiddeld is van 5-7 werkdagen, wat praktisch betekend dat wanneer je na deze werkdagen pas noodzakelijk is om aan de bel te trekken en mede te delen dat e.e.a. nog niet werkt. Overigens wordt het IP van de aanvrager genoteerd. Het lidmaatschap is niet overdraagbaar en of deelbaar met andere IP’s en zelf reden tot verwijderen van de groep.

Eveneens vergeet niet direct te betalen want wordt door jou niet uiterlijk binnen 1 werkdag betaald, wordt het lidmaatschap formulier gegevens en aanvraag automatisch vernietigd. Ook kan worden, voor het dagelijks beheer voor hen moverende reden(nen), tot niet aanvaarden van lidmaatschap verzoek worden besloten.

Indien hier sprake van is, wordt vervolgens binnen 7 werkdagen de door jou overgemaakte gelden, indien de gegevens correct worden ingevuld, teruggestort. Over deze beslissing wordt op geen enkele manier discussie gevoerd. Niet volledig ingevuld formulier wordt vernietigd.Scroll naar top