Deelname formulier

Je krijgt toegang tot het gehele leden gedeelte en of toegang voor alle activiteiten. Deelname is niet te delen en of overdraagbaar. Deelname kosten zijn โ‚ฌ25,00 (Incl. administratiekosten) per kalender jaar.

Bank gegevens

NL95 RABO 0142254762
T.n.v. M.E. Brouwer
O.v.v. Lidmaatschap + jaartal

Houd rekening dat de verwerking van jouw gegevens binnen het systeem gemiddeld is van 5-10 werkdagen, wat praktisch betekent dat wanneer je na deze werkdagen pas noodzakelijk is om aan de bel te trekken en mede te delen dat e.e.a. nog niet werkt.

Overigens wordt het IP van de aanvrager genoteerd. Advies is om deย Chromeย browser te gebruiken en middels je eigen verbinding (IP). Een ander afwijkend IP dan van je aanmelding wordt door de website niet geaccepteerd! Het lidmaatschap is niet overdraagbaar en of deelbaar met andere IP’s en kan zelf reden tot verwijderen van de groep betekenen.

Eveneens vergeet niet direct te betalen want wordt door jou niet uiterlijk binnen 1 werkdag betaald, wordt het lidmaatschap formulier gegevens en aanvraag automatisch vernietigd. Ook kan worden, voor het dagelijks beheer voor hen moverende reden(nen), tot niet aanvaarden van lidmaatschap verzoek worden besloten.

Indien hier sprake van is, wordt vervolgens binnen 10 werkdagen de door jou overgemaakte gelden, indien de gegevens correct worden ingevuld, teruggestort. Over deze beslissing wordt op geen enkele manier inhoudelijk discussie gevoerd. Niet volledig ingevuld formulier wordt vernietigd. Te veel betalen of dubbel of onder andere naam betalen e.d. wordt niet terug betaald en door NMD aanvaard en gezien als donatie waarvoor onze dank.

Scroll naar top