WELKOM

Welkom op de website van de groep voor het nog volledig in ontwikkeling Nederlandse Mini Doodle hondenras. Bewust vermelden wij initiatief nemers van deze website “in ontwikkeling” omdat we van mening zijn dat dit voor wat betreft de Nederlandse Mini Doodle thans nog de actuele stand van zaken is voor wat betreft de fokkerij voor Nederlandse Mini Doodle hondenras.

De reden en doel voor deze website is om licht in de duisternis te brengen en veel antwoorden op eveneens veel door jou liefhebber(ster) gestelde vragen. De meest gestelde vraag in deze is: “Waar vind ik een betrouwbare fokker en pups?”.
Hierop vind en krijg jij als lid exclusief, verhelderend en direct antwoord! Nestjes worden uitsluitend exclusief alleen aan leden dan wel liefhebbers vermeld. Het aanmeld formulier is HiER te vinden. Help je mee?

Ben jij fokker en onderschrijf jij ook dat de gezondheid op nummer 1 staat voor je eigen Doodles en equivalent voor de door jou gefokte puppen? Meld je dan aan en ga alleen voor het allerbeste. De richtlijnen en eisen voor het fokken staan hier op de website vermeld. De contactgegevens staan HiER.

Scroll naar top