WELKOM

Welkom op de website van de rasvereniging en groep voor het nog volledig in ontwikkeling Nederlandse Mini Doodle hondenras. Bewust vermelden wij initiatief nemers van deze website “in ontwikkeling” omdat we van mening zijn dat dit voor wat betreft de Nederlandse Mini Doodle thans nog de actuele stand van zaken is voor wat betreft de fokkerij.

De reden en doel voor deze website is om licht in de duisternis te brengen voor veel antwoorden op eveneens veel door jou liefhebber(ster) gestelde vragen. De meest gestelde vraag in deze is: “Waar vind ik een betrouwbare fokker en pups?”.
Hierop vind jij als lid exclusief, verhelderend en direct antwoord! Nestjes worden uitsluitend exclusief alleen aan leden dan wel liefhebbers vermeld. Het aanmeld formulier staat HiER.

Ben je fokker en onderschrijf ook jij dat de gezondheid op nummer 1 voor je eigen Doodles en door jou gefokte puppen staat, meld je dan aan en ga voor alleen het beste. De richtlijnen en eisen voor het fokken staan hier op de website vermeld. De contactgegevens staan HiER.

Scroll naar top