Huisregels

Hier binnen deze groep vind je brede informatie over de Nederlandse Mini Doodle. Lees de volgende informatie door zodat je weet waarom bijvoorbeeld je bericht door het beheer op o.a. het forum is verwijdert.

Een gemeenschap bedoeld voor de gezelligheid! Ik hou van lief zijn voor elkaar, elkaar helpen en steunen! Er is dan dus ook een zero tolerance beleid voor onaardigheid in onze gemeenschap. Love ๐Ÿ’• love ๐Ÿ’• love๐Ÿ’• Let wel op; alles is allemaal liefhebberij. Stel gerust je vragen maar ga ook altijd met serieuze problemen of vragen naar de dierenarts of hondenschool.

(Toekomstige) Nederlandse Mini Doodle baasjes kunnen hier op deze website vragen stellen over hun (toekomstige) Nederlandse Mini Doodle. Ook mag je natuurlijk dagelijkse ervaring verhalen, avonturen, foto’s en video’s delen van je lieve gezinslid en kun je wandelingen of wat anders leuks in overleg oor Doodles organiseren.

Wanneer je lid wordt kan dit zonder opgaaf van reden worden geweigerd. Er wordt geen restitutie voor lidmaatschap gelden verleend. Indien je als lid schadelijke handelingen ten opzichte of ten aanzien van deze gemeenschap uit in alle vormen wordt je lidmaatschap ontnomen en word je verwijdert. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan en van betalen van lidmaatschap gelden, denk bijvoorbeeld aan niet kunnen inloggen en dergelijke. Veelal heeft niet kunnen in loggen te maken met hoe je jouw computer (mobiel, tablet of desktop) al dan niet hebt ingesteld.

NIET is toegestaan op de blogs, forum en groepen is het volgende ongevraagd te plaatsen:

  • (vacht) producten vermelden
  • workshops en of coaching vermelden
  • iedere commerciรซle en of non-commercieel vermelding in alle hoedanigheid

Het kopen en of aanschaffen van een Nederlandse Mini Doodle doe je volledig op “eigen risico”. De gemeenschap aanvaard en neemt hiervoor geen enkele verantwoording en of aansprakelijkheid. Bij www.licg.nl vind je een onafhankelijke puppy checklist die gratis is te downloaden.

Wil je adverteren? Vraag om de mogelijkheden en je kan het dagelijks beheer mailen met ons contact formulier.

Scroll naar top